Diurutkeun & WIN

Hatur nuhun pikeun ngan nempatkeun barang katuhu dina bins Anjeun! Upami anjeun nampi tag 'Hatur nuhun' dina Daur Ulang atanapi Kebon Vegetasi anjeun hartosna Patugas Pamulihan Sumberdaya kami parantos mariksa tong anjeun sareng mendakan éta ngan ukur ngandung barang anu ditampi dina jasa éta. Kusabab usaha anjeun, urang tiasa pulih seueur sumber anu berharga sareng nyiptakeun masa depan anu langkung sustainable pikeun Basisir Tengah.

Kami rewarding warga anu didaur ulang ku masihan aranjeunna kasempetan pikeun asup kompetisi bulanan pikeun meunang $ 50 Eftpos Gift Card.

Upami anjeun nampi tag 'Hatur nuhun' dina bin anjeun, mangga eusian formulir éntri di handap. klik di dieu pikeun marios Sarat sareng Kaayaan Kompetisi Kumpulkeun & Menang.