Pembaruan Layanan

Bookings Kerbside bulk  

PERHATOSAN PENTING - 2 Méi 2022:

PERHATIAN PENTING LAYANAN RUANG MASSAL:

Jeda samentawis pikeun mesen koleksi kerbside bulk parantos dileungitkeun sareng warga Basisir Tengah ayeuna tiasa mesen jasa kerbside bulk.

Tenaga kerja urang masih dipangaruhan ku wabah virus Covid-19 ayeuna, tapi aturan isolasi anyar parantos ngirangan dampakna sareng urang bakal tiasa neruskeun jasa dina kapasitas kawates.

Kusabab urang masih ngalaman kakurangan sumberdaya, kapasitas-layanan pinuh bisa jadi teu sadia pikeun sababaraha minggu sahingga warga bisa manggihan yén maranéhna ditawaran hiji tanggal booking dina waktu sababaraha minggu '.

Upami anjeun mesen jasa sisi jalan raya, pastikeun anjeun pariksa tanggal pesenan anjeun sareng nempatkeun runtah bulk anjeun dina sisi jalan sadinten sateuacan tanggal pesenan anjeun.

Simkuring hoyong hatur Komunitas Basisir Tengah pikeun kasabaran maranéhna.

Pembaruan jasa sapopoé sayogi dina halaman Facebook kami: www.facebook.com/1coast

 


COVID-19: Prosedur Pembuangan Runtah Aman

Sakur jalma anu dipenta pikeun ngasingkeun diri, boh salaku pancegahan atanapi sabab dipastikeun ngagaduhan Coronavirus (COVID-19), kedah niténan naséhat di handap ieu pikeun miceun runtah rumah tanggana pikeun mastikeun virus henteu nyebarkeun ngaliwatan runtah pribadi:

• Individu kedah nempatkeun sadaya runtah pribadi sapertos Rapid Antigen Tests (RATs), tisu, sarung tangan, anduk kertas, tisu, sareng masker kalayan aman dina kantong plastik atanapi liner bin;
• Kantong kudu dieusi teu leuwih lengkep ti 80% meh bisa dihijikeun aman tanpa spillage;
• kantong plastik Ieu lajeng kedah disimpen dina kantong plastik sejen tur aman dihijikeun;
• Kantong ieu kedah dibuang dina tong sampah anu ditutupan beureum anjeun.

 

Libur umum

Tong hilap nempatkeun tong sampah sapertos biasa dina liburan umum. Jasa runtah sareng daur ulang tetep sami di sapanjang Basisir Tengah dina sadaya liburan umum kalebet:

  • Poé énggal
  • Dinten Australia
  • Dinten ANZAC
  • Jumaah alus & Easter Senén
  • June Long Weekend
  • Oktober Long Weekend
  • Natal & Poé tinju

Rumah tangga diingetan pikeun nempatkeun runtah umum, daur ulang sareng runtah pepelakan kebon bins kaluar pikeun ngumpulkeun peuting saméméh poé maranéhanana dijadwalkeun

Turutan '1Coast' dina Facebook pikeun tetep diropéa ngeunaan runtah sareng daur ulang di Basisir Tengah.