Produk Metal Besi

Déwan Basisir Tengah ngumpulkeun sareng ngadaur ulang langkung ti 5,000 ton besi tua per taun. Metal besi tua katampi di fasilitas runtah Déwan urang haratis. Sadaya besi tua anu dicandak ka fasilitas 100% didaur ulang.

Barang anu ditampi kalebet badan mobil (sanes elpiji), gelombang mikro, mesin cuci, pengering, kulkas, freezer, mesin pencuci piring, sapédah, bbq, pigura trampolin, AC, ban mobil dina pasisian (maksimum opat) sareng sadaya produk anu ngandung logam.

Déwan ogé bakal ngumpulkeun barang-barang ieu tina sisi kerb anjeun (iwal ban dina pasisian anu henteu ditampi dina layanan ieu), ngagunakeun salah sahiji tina genep gratis anjeun (6) kerbside kumpulan unggal taun. Besi tua logam pulih tina beungeut tip pikeun didaur ulang, dimana mungkin.