Kasur

Daur ulang kasur teu ngan ngahemat spasi TPA kawates, tapi ogé ngaheéat sumberdaya.

Staf Déwan Basisir Tengah ayeuna retrieving kasur ti TPA poean, nu geus dikirimkeun ka boh Buttonderry atanapi Woy Woy Fasilitas Manajemén Runtah. Kasur lajeng dilucuti pikeun acquire, make deui jeung ngadaur mulangkeunana komponén logam nu dikirim ka kontraktor urang pikeun didaur ulang kana rupa produk anyar.

Aya waragad aub mun dispose tina kasur di salah sahiji Sarana Runtah Déwan.

Kasur ogé bisa dikumpulkeun haratis ngaliwatan jasa ngumpulkeun kerbside sadia pikeun kalolobaan rumah tangga.