Program Atikan SD & SMA

Hatur nuhun pikeun naroskeun kana Program Pendidikan Sakola urang.

Kami ayeuna nuju ngaremajakeun Program Atikan urang pikeun henteu ngan ukur mastikeun yén aranjeunna Aman pikeun COVID tapi, ogé ngagunakeun sumber daya urang ku cara anu paling éfisién pikeun ngahontal komunitas urang ngeunaan pendidikan ngeunaan jasa runtah sareng daur ulang.

Sadaya wisata sareng panyerang ayeuna ditunda bari urang ngira-ngira deui kasempetan urang pikeun nganteurkeun program anu bakal datang saatos Covid-19.

Samentara éta, kami gaduh sumber daya di handap ieu anu anjeun tiasa dianggo dina kelas anjeun:

  • Kami bakal resep anjeun aub dina énggal kami Platform E-Learning dikembangkeun ngan pikeun budak Basisir Tengah dina jasa runtah sareng daur ulang. Barudak, guru sareng sepuh tiasa nyandak kuis interaktif babarengan sareng janten Garbologists Kualifikasi! Aya naon? Murid peryogi komputer, tablet atanapi telepon pinter pikeun ngaksés platform sareng bakal dipenta pikeun nuliskeun nami, pilih kelas sareng jinis sakola dimana aranjeunna dihadiran. Aranjeunna bakal ngalangkungan séri kagiatan interaktif sareng pidéo pikeun diajar sadayana ngeunaan jasa runtah sareng daur ulang di Central Coasts - tina naon anu tiasa dilebetkeun dina Konéng Lid Bin, dugi ka naon anu aya dina jukut anu anjeun simpen dina Green Lid Bin sareng kunaon éta. penting pikeun ngurangan runtah di Red Lid Bin. Pikeun ngakses kuis, buka: https://learn.1coast.com.au/ tur pilih kuis K-6 pikeun siswa Sakola Dasar atawa kuis 7-12 pikeun siswa SMA.
  • Sumber Informasi Guru: Peryogi milarian naon anu bakal kajadian ka daur ulang anjeun di Basisir Tengah atanapi kumaha jalanna TPA? download Daur ulang sareng Manajemén Runtah kami dina Sumber Daya Émbaran Basisir Tengah. Ieu pinuh ku informasi up-to-date na Tumbu ka video relevan dina ngatur runtah, daur ulang, vegetasi kebon jeung ngurangan runtah di Basisir Tengah. Salinan teuas sadia, mangga surélék michelle.murrell@cleanaway.com.au pikeun informasi salajengna.
  • Hub Pidéo: Pidéo ngeunaan sadaya jasa anu béda dina Layanan Limbah & Daur Ulang di Basisir Tengah.
  • Kagiatan & Ngawarnaan Lembar: Lembar inpormasi anu tiasa diunduh sareng sumber atikan ngabantosan sareng ningkatkeun prakték sustainable di bumi anjeun, sakola sareng tempat kerja.
  • Lembar Kerja Stiker Sakola Dasar: Urang ogé tiasa nganteurkeun ieu sakola anjeun di Basisir Tengah sareng poster sareng brosur. Mangga surélék: michelle.murrell@cleanaway.com.au pikeun informasi salajengna.

Naha anjeun Sakola Tengah Basisir atanapi Pusat Pembelajaran Awal? klik di dieu pikeun milari inpormasi langkung seueur ngeunaan Program Sorters Saeutik kami.

Upami anjeun hoyong tetep diropéa dina Program Sakola Dasar sareng Menengah, mangga lebetkeun inpormasi anjeun di handap pikeun ngiringan milis kami.

  • disumputkeun
  • disumputkeun
  • disumputkeun
    Punten lebetkeun kode daérah pikeun nomer darat.
  • disumputkeun
    DD slash MM slash YYYY