Cleanaway Somersby Buka Poé

Hatur nuhun pikeun naroskeun kana Program Pendidikan Komunitas kami.

Sadaya Poé Terbuka ayeuna ditunda bari urang ngira-ngira deui kasempetan urang pikeun nganteurkeun program kahareup pas Covid 19.

Kami ayeuna nuju ngaremajakeun Program Atikan urang pikeun henteu ngan ukur mastikeun yén aranjeunna Aman pikeun COVID tapi, ogé ngagunakeun sumber daya urang ku cara anu paling éfisién pikeun ngahontal komunitas urang ngeunaan pendidikan ngeunaan jasa runtah sareng daur ulang.

Samentara éta, kami gaduh sumber daya di handap ieu anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngabantosan diajar ngeunaan runtah sareng daur ulang:

  • Hub Pidéo: Pidéo ngeunaan sadaya jasa anu béda dina Layanan Limbah & Daur Ulang di Basisir Tengah.
  • Média Sosial: Tuturkeun kami dina Facebook or Instagram pikeun tetep up to date dina sagala penting Runtah & Isu Daur Ulang.
  • Sumber Inpormasi: Peryogi milarian naon anu bakal kajadian ka daur ulang anjeun di Basisir Tengah atanapi kumaha jalanna TPA? download Daur ulang urang jeung Manajemén Runtah on Sumberdaya Émbaran Basisir Tengah. Ieu pinuh ku informasi up-to-date na Tumbu ka video relevan dina ngatur runtah, daur ulang, vegetasi kebon jeung ngurangan runtah di Basisir Tengah.
  • Kagiatan & Ngawarnaan Lembar: Lembar inpormasi anu tiasa diunduh sareng sumber atikan ngabantosan sareng ningkatkeun prakték sustainable di bumi anjeun, sakola sareng tempat kerja.

Upami anjeun hoyong tetep diropéa dina Program Pendidikan kami, mangga lebetkeun inpormasi anjeun di handap pikeun ngiringan milis kami:

  • disumputkeun
  • disumputkeun
    Dipisahkeun ku koma pikeun sababaraha barudak.
  • disumputkeun
    Punten lebetkeun kode daérah pikeun nomer darat.
  • disumputkeun