Bewara penting:
CATETAN PENTING: Déwan Basisir Tengah sareng Cleanaway neraskeun nyayogikeun jasa normal pikeun rumah tangga anu teu acan kaancam ku banjir sanaos sababaraha telat leutik tiasa kajantenan nalika urang ngabales daérah anu kapangaruhan ku banjir. Pikeun rumah tangga anu langsung dipangaruhan ku banjir kami nyayogikeun jasa pangumpulan sampah massal khusus pikeun barang-barang rumah tangga anu ageung sareng rumah tangga éta bakal nampi brosur anu rinci ngeunaan réspon beberesih darurat. Kanggo sadaya harta anu teu acan kabanjiran dina zona caah, mangga teraskeun ngagunakeun jasa anjeun sapertos biasa. x

Koléksi Kerbside