Daur ulang plastik lemes

Déwan Basisir Tengah parantos ngaluncurkeun program daur ulang plastik lemes rumah tangga. Program, anu dijalankeun ku mitra kami iQRenew na CurbCycle, boga tujuan pikeun nyadiakeun cara basajan, senang jeung rewarding pikeun anjeun ngadaur mulangkeunana plastik lemes tina kanyamanan sarta kaamanan di imah anjeun ngagunakeun Council Anjeun tutup konéng Daur ulang bin. Sadaya warga anu cicing di daérah pamaréntahan lokal Basisir Tengah (LGA) anu ngagaduhan aksés kana telepon pinter tiasa milih pikeun ilubiung dina program gratis ieu. Ieu kumaha carana ngiringan:

  1. Kantun unduh Aplikasi Curby sareng ngadaptar pikeun ilubiung
  2. Anjeun bakal dikirim CurbyPacks pikeun ngumpulkeun plastik lemes rumah tangga
  3. Sakali anjeun nampi bungkusan anjeun, anjeun bakal tiasa nempatkeun plastik lemes kana tong daur ulang tutup konéng anjeun nganggo CurbyBags sareng CurbyTags anu disayogikeun.

Pamilon bakal dipasihan kantong sareng tag Curby pikeun ngumpulkeun plastik lemesna. Kantong anu ditandaan bakal disimpen dina tong konéngna, plastik lemes bakal dipisahkeun sareng dialihkeun tina TPA sareng dianggo pikeun nyiptakeun produk anu sanés.

Punten émut, anjeun kedah nganggo kantong konéng khusus sareng tag pikeun fasilitas asihan daur ulang pikeun mikawanoh plastik lemes anjeun, upami henteu, plastik lemes tiasa ngotorkeun sababaraha daur ulang urang anu sanés.

Pikeun neangan nu leuwih, nganjang ka ramatloka Curby dieu. 

Anjeun oge bisa neruskeun ngadaur mulangkeunana plastik lemes anjeun ngaliwatan Motor RED bins di Coles na Woolworths.