Déwan Basisir Tengah nawiskeun warga pilihan 140 liter, 240 liter atanapi 360 liter tutup beureum tong sampah umum ogé 240 liter atanapi 360 liter wadah daur ulang tutup konéng salaku bagian tina jasa runtah padumukan anjeun.

Ngurangan Ukuran Bin Anjeun

Nyimpen duit jeung mantuan lingkungan ku ngurangan ukuran bin Anjeun. Ku milih nu leutik 140 liter atawa 240 liter bin tinimbang pilihan nu leuwih gede Anjeun bisa nyimpen dina pungutan runtah taunan Anjeun. Henteu aya biaya pikeun ngirangan ukuran tong sampah anjeun.

Ningkatkeun Ukuran Bin Anjeun

Lamun manggihan yén bin runtah anjeun terus overflowing, Anjeun tiasa ningkatkeun ka bin beureum gedé pikeun fee tambahan leutik ditambahkeun kana Rates Déwan milik anjeun.

Ngan nu boga sipat bisa ménta ukuran bin. Upami anjeun nyéwa tempatna, anjeun kedah ngahubungi agén pangurus atanapi pamilik pikeun ngabahas parobahan ieu.

Pikeun ngarobih ukuran tong sampah umum tutup beureum anjeun, pamilik atanapi agén pangurus harta kedah ngeusian Formulir Permintaan Layanan Runtah anu pas di handap.

Daur ulang & Taman Vegetasi Bins

Lamun manggihan yén daur ulang atawa kebon vegetasi bins Anjeun terus overflowing, Anjeun tiasa meunangkeun bin tambahan kaasup bin daur ulang gedé pikeun fee tambahan leutik ditambahkeun kana ongkos Déwan milik anjeun.


Runtah Services Request Bentuk

Pasipatan Padumukan

Bentuk Paménta Jasa Runtah Padumukan Anyar & Tambahan 2022-2023

Pasipatan komérsial

Formulir Paménta Jasa Runtah Komersial Anyar & Tambahan 2022-2023