Jasa daur ulang sareng runtah Central Coast Council dibuka pikeun usaha anu dipilih kalebet Sakola. Sadaya jasa Déwan ditagihkeun ku sistem tarif.

Jasa anu sayogi kalebet:

  • Tong sampah umum tutup beureum - kumpulan mingguan
    • 140 liter wheelie bin
    • 240 liter wheelie bin
    • 360 liter wheelie bin
  • Tong sampah umum tutup beureum - tong sampah
    • 660 liter bin bulk
    • 1 méter kubik bin bulk
    • 1.5 méter kubik bin bulk
  • Tong daur ulang tutup konéng - kumpulan dua minggu
    • 240 liter wheelie bin
    • 360 liter wheelie bin
  • Tong kebon tutup héjo - kempelan dua minggu
    • 240 liter wheelie bin

Ngan nu boga harta bisa ménta jasa runtah anyar. Upami anjeun nyéwa tempat pikeun bisnis anjeun, anjeun kedah ngahubungi agén pangurus atanapi pamilik pikeun ngabahas jasa ieu.

Pikeun ngatur layanan runtah bisnis anyar, nu boga atawa agén pangurus harta kudu ngeusian formulir Request Layanan Runtah luyu handap.


Runtah Services Request Bentuk

Pasipatan komérsial

Formulir Paménta Jasa Runtah Komersial Anyar & Tambahan 2022-2023