Lamun manggihan yén bins anjeun terus overflowing, Anjeun bisa ménta hiji daur ulang tambahan, vegetasi kebon atawa runtah umum pikeun fee ditambahkeun leutik mun Rates Déwan milik anjeun.

Ngaronjatkeun ka bin beureum gedé pikeun runtah umum ogé kasadia.

Ngan nu boga sipat bisa menta atawa ngabolaykeun bins tambahan. Upami anjeun nyéwa tempatna, anjeun kedah ngahubungi agén pangurus atanapi pamilik pikeun ngabahas parobihan ieu.

Pikeun ngalamar jasa tambahan, pamilik atanapi agén pangurus harta éta kedah ngeusian Formulir Permintaan Layanan Limbah anu luyu di handap.


Runtah Services Request Bentuk

Pasipatan Padumukan

Bentuk Paménta Jasa Runtah Padumukan Anyar & Tambahan 2022-2023

Pasipatan komérsial

Formulir Paménta Jasa Runtah Komersial Anyar & Tambahan 2022-2023