Bewara penting:
PERHATIAN PENTING LAYANAN SAMPAH BULK: Jeda samentawis pikeun mesen koleksi kerbside massal parantos dileungitkeun sareng warga Basisir Tengah ayeuna tiasa mesen jasa kerbside bulk. Tenaga kerja urang masih dipangaruhan ku wabah virus Covid-19 ayeuna, tapi aturan isolasi anyar parantos ngirangan dampakna sareng urang bakal tiasa neruskeun jasa dina kapasitas terbatas. Kusabab urang masih ngalaman kakurangan sumberdaya, kapasitas-layanan pinuh bisa jadi teu sadia pikeun sababaraha minggu sahingga warga bisa manggihan yén maranéhna ditawaran hiji tanggal booking dina waktu sababaraha minggu '. Upami anjeun mesen jasa sisi jalan raya, pastikeun anjeun pariksa tanggal pesenan anjeun sareng nempatkeun runtah bulk anjeun dina sisi jalan sadinten sateuacan tanggal pesenan anjeun. Simkuring hoyong hatur Komunitas Basisir Tengah pikeun kasabaran maranéhna. x

Naon anu aya dina kuring ...

1 basisir. 1 dunya. Runtah sareng jasa daur ulang

Di dieu anjeun bisa manggihan sagala nu peryogi kauninga ngeunaan manajemén runtah sarta layanan daur ulang disadiakeun pikeun warga NSW Central Basisir. Kami ajak anjeun ngajalajah, berinteraksi, mendakan sareng diajar. Aya ogé seueur inpormasi pikeun murangkalih sareng murid sadaya umur. Pikeun ngamimitian, klik tab jasa anu anjeun hoyong terang langkung seueur atanapi nganggo milarian di luhur halaman.