Bewara penting:
Kusabab tenaga kerja urang dipangaruhan ku wabah COVID ayeuna, urang ngalaman telat sareng sababaraha jasa kami. Mun bin anjeun atanapi dijadwalkeun kerbside bulk geus lasut, mangga tinggalkeun dina kerbside nepi ka layanan ieu lumangsung. Ieu bisa jadi sababaraha poé engké ti normal & bisa lumangsung sakuliah sabtu minggu. Ieu mangrupikeun kaayaan anu ngembang sareng tingkat palayanan tiasa robih deui. Kami nyuhunkeun anjeun ngawas Halaman Facebook 1Coast kami kanggo naon waé pengumuman jasa. Hapunten tina sagala kasulitan anu tiasa ditimbulkeun ieu sareng hatur nuhun pikeun pangertian anjeun. x

Naon anu aya dina kuring ...

1 basisir. 1 dunya. Runtah sareng jasa daur ulang

Di dieu anjeun bisa manggihan sagala nu peryogi kauninga ngeunaan manajemén runtah sarta layanan daur ulang disadiakeun pikeun warga NSW Central Basisir. Kami ajak anjeun ngajalajah, berinteraksi, mendakan sareng diajar. Aya ogé seueur inpormasi pikeun murangkalih sareng murid sadaya umur. Pikeun ngamimitian, klik tab jasa anu anjeun hoyong terang langkung seueur atanapi nganggo milarian di luhur halaman.