Përditësimet e Shërbimit

Rezervime me shumicë në buzë  

NJOFTIM I RËNDËSISHËM – 2 maj 2022:

NJOFTIM I RËNDËSISHËM SHËRBIMET E MBETURINAVE ME SHUME:

Pushimi i përkohshëm për rezervimin e një koleksioni me shumicë në bordurë është hequr dhe banorët e Central Coast tani janë në gjendje të rezervojnë një shërbim me shumicë në bordurë.

Fuqia jonë punëtore është ende e ndikuar nga shpërthimi aktual i virusit Covid-19, megjithatë rregullat e reja të izolimit kanë pakësuar ndikimin dhe ne do të jemi në gjendje të rifillojmë shërbimet në një kapacitet të kufizuar.

Duke qenë se jemi ende duke përjetuar mungesë burimesh, kapaciteti i plotë i shërbimit mund të mos bëhet i disponueshëm për disa javë dhe për këtë arsye banorët mund të zbulojnë se u ofrohet një datë rezervimi brenda disa javësh.

Nëse rezervoni një shërbim me shumicë në bordurë, sigurohuni që të kontrolloni datën e rezervimit dhe t'i vendosni mbeturinat tuaja me shumicë në buzë një ditë përpara datës së rezervimit.

Duam të falënderojmë Komunitetin e Bregdetit Qendror për durimin e tyre.

Përditësimet ditore të shërbimit të disponueshme në faqen tonë në Facebook: www.facebook.com/1coast

 


COVID-19: Procedurat e sigurta të asgjësimit të mbetjeve

Çdo individi që u kërkohet të izolohet, qoftë si masë paraprake ose për shkak se janë konfirmuar se kanë Coronavirus (COVID-19), duhet të respektojnë këshillat e mëposhtme për të hedhur mbeturinat e tyre shtëpiake për t'u siguruar që virusi të mos përhapet përmes mbeturinave personale:

• Individët duhet t'i vendosin të gjitha mbeturinat personale siç janë Testet e Shpejtë të Antigjenit (RAT), fasulet, dorezat, peshqirët e letrës, pecetat dhe maskat në mënyrë të sigurtë në një qese plastike ose veshje koshi;
• Qesja duhet të mbushet jo më shumë se 80% në mënyrë që të mund të lidhet mirë pa derdhur;
• Kjo qese plastike duhet të vendoset në një qese tjetër plastike dhe të lidhet mirë;
• Këto thasë duhet të hidhen në koshin tuaj të plehrave me kapak të kuq.

 

Pushime Publike

Mos harroni t'i vendosni koshët jashtë si zakonisht gjatë festave publike. Shërbimet e mbetjeve dhe riciklimit mbeten të njëjta në të gjithë Bregun Qendror në të gjitha festat publike, duke përfshirë:

  • Viti i ri ditë
  • Dita e Australisë
  • Dita e ANZAC
  • E Premte e Mirë dhe e hënë e Pashkëve
  • Fundjavë e gjatë qershori
  • Fundjavë e gjatë tetori
  • Krishtlindjet & Dita e Boksit

Familjeve u kujtohet që të vendosin mbetje të përgjithshme, mbetje riciklimi dhe vegjetacioni të kopshtit kazanët për grumbullim një natë përpara ditës së tyre të planifikuar

Ndiqni '1Coast' në Facebook për të qenë të përditësuar me mbetjet dhe riciklimin në Bregun Qendror.