Ka shumë arsye pse një shërbim me shumicë mund të mos jetë hequr:

  • Asnjë artikull nuk u vendos për grumbullim kur u vizitua prona juaj. Vini re se gjithmonë duhet t'i vendosni artikujt tuaj një mbrëmje më parë pasi shërbimi mund të fillojë herët. Ndërsa shumica e koleksioneve nuk hiqen deri në orën 7:00 të mëngjesit, disa mund të bëhen më herët për të shmangur krijimin e bllokimeve të rrugëve në orët e pikut
  • Automjetet apo pengesa të tjera i pengonin drejtuesit tanë të mblidhnin materialet
  • Nuk u rezervua brenda. Të gjitha shërbimet me shumicë në bordurë duhet të rezervohen paraprakisht. Ju lutemi sigurohuni që të regjistroni numrin e referencës së rezervimit të dhënë kur bëni rezervimin tuaj
  • Nuk mundëm të gjenim adresën tuaj. Jo të gjitha pronat janë të lehta për t'u gjetur bazuar vetëm në adresën e tyre të rrugës. Nëse prona juaj bën pjesë në këtë kategori, ju lutemi jepni detaje shtesë të vendndodhjes gjatë rezervimit tuaj për të ndihmuar drejtuesit tanë të lokalizojnë pronën tuaj
  • Artikujt u prezantuan në një mënyrë që e bënte të vështirë heqjen. Ju lutemi rishikoni udhëzime në faqen e Koleksionit Bulk Kerbside për informacion se si duhet të prezantohet koleksioni juaj me shumicë në buzë
  • Artikujt tuaj ndodheshin në pronë private dhe jo në buzë. Drejtuesit tanë nuk do të hyjnë në pronën tuaj për të mbledhur mbeturinat
  • Mund të ketë pasur një sasi të madhe mbetjesh shtesë të paraqitura në grumbullim, pasi shumë banorë e nënvlerësojnë sasinë e mbetjeve që do të paraqesin gjatë rezervimit. Kjo mund të rezultojë që disa koleksione të përfundojnë vetëm ditën tjetër
  • Ndoshta na ka munguar koleksioni juaj

Për të raportuar një shërbim të humbur, kontaktoni Qendrën tonë të Shërbimit të Klientit në 1300 1COAST (1300 126 278).