Koshi nuk u zbraz? Së pari, kontrolloni nëse një ngjitëse portokalli është vendosur në kapak. Kjo ngjitëse do të japë informacion se pse koshi juaj nuk është zbrazur. Ngjitësja gjithashtu ofron udhëzime se si të korrigjoni problemin dhe si të mblidhni koshin tuaj.

Koshi juaj mund të mos jetë mbledhur për një ose më shumë nga arsyet e mëposhtme:

 • Jo në kohë
  Sigurohuni që kazanët tuaj të jenë në kufi një natë para ditës së grumbullimit.
 • Javë e gabuar
  Kontrolloni tuajin kalendari i mbledhjes për t'u siguruar që keni nxjerrë koshat e duhura.
 • Kosh i tejmbushur
  Duhet të jeni në gjendje të mbyllni kapakun për të shmangur derdhjen e mbeturinave në rrugë.
 • Shume e rende
  Koshi juaj mund të jetë shumë i rëndë për t'u mbledhur - zbatohen kufijtë e peshës.
 • ndotje
  Në koshin tuaj u gjetën artikuj të pasaktë.
 • pengesat
  Kamioni i grumbullimit nuk mund të arrinte koshin tuaj.

Nëse nuk ka ngjitëse në koshin tuaj, mund të ketë humbur. Për të raportuar një shërbim të humbur thjesht vizitoni faqen tonë të internetit të rezervimit në internet brenda 48 orëve klikuar këtu ose kontaktoni Qendrën tonë të Shërbimit të Klientit në 1300 1COAST (1300 126 278).