LAJMERIM I RENDESISHEM:
NJOFTIM I RËNDËSISHËM SHËRBIMET E MBETURINAVE ME SHUMË: Pushimi i përkohshëm për rezervimin e një koleksioni me shumicë në bordurë është hequr dhe banorët e Central Coast tani mund të rezervojnë një shërbim me shumicë në bordurë. Fuqia jonë punëtore është ende e ndikuar nga shpërthimi aktual i virusit Covid-19, megjithatë rregullat e reja të izolimit kanë pakësuar ndikimin dhe ne do të jemi në gjendje të rifillojmë shërbimet me një kapacitet të kufizuar. Duke qenë se jemi ende duke përjetuar mungesë burimesh, kapaciteti i plotë i shërbimit mund të mos bëhet i disponueshëm për disa javë dhe për këtë arsye banorët mund të zbulojnë se u ofrohet një datë rezervimi brenda disa javësh. Nëse rezervoni një shërbim me shumicë në bordurë, sigurohuni që të kontrolloni datën e rezervimit dhe t'i vendosni mbeturinat tuaja me shumicë në buzë një ditë përpara datës së rezervimit. Duam të falënderojmë Komunitetin e Bregdetit Qendror për durimin e tyre. x

Çfarë shkon në mua...

1 bregdet. 1 botë. Shërbimet e mbetjeve dhe riciklimit

Këtu mund të mësoni gjithçka që duhet të dini për shërbimin e menaxhimit dhe riciklimit të mbeturinave të ofruara për banorët e Bregut Qendror të NSW. Ne ju inkurajojmë të eksploroni, ndërveproni, zbuloni dhe mësoni. Ka gjithashtu shumë informacion për fëmijët dhe studentët e të gjitha moshave. Për të filluar, klikoni në skedën e shërbimit për të cilin dëshironi të dini më shumë ose përdorni kërkimin në krye të faqes.