Подреди и ПОБЕДИ

Ви благодариме што ги ставивте само вистинските предмети во вашите канти! Ако сте добиле ознака „Благодарам“ на вашата корпа за рециклирање или градинарска вегетација, тоа значи дека нашите службеници за обновување ресурси ја прегледале вашата корпа и откриле дека содржи само предмети прифатени во рамките на услугата. Поради вашите напори, можеме да вратиме многу вредни ресурси и да создадеме поодржлива иднина за Централниот брег.

Ги наградуваме жителите кои рециклираат со тоа што им даваме можност да учествуваат во месечен натпревар за да освојат картичка за подарок на Ефтпос од 50 долари.

Ако сте добиле ознака „Благодарам“ на вашата корпа, ве молиме пополнете го формуларот за влез подолу. Кликни тука за да ги прегледате Условите и правилата на натпреварот Подреди и победи.