Доколку имате поплака, прашање, предлог, проблем или позитивна порака, ве молиме известете не.

Ако сакате да пријавите пропуштена услуга, скршена корпа, да резервирате колекција на рабовите или да се распрашате за датумите на вашата услуга преку Интернет, ве молиме искористете ја Вашите резервации област достапна преку менито.

  • Ако сакате да разговарате по телефон, ве молиме јавете се во нашиот Центар за услуги на клиентите на 1300 1COAST (1300 126 278) од 8:5 до XNUMX:XNUMX од понеделник до петок (вклучувајќи ги и државните празници).

    Алтернативно, можете да контактирате со нас преку е-пошта на centralcoast.council@cleanaway.com.au