Програми за образование на заедницата

Ви благодариме што се распрашувавте за нашите програми за образование во заедницата.

Сите турнеи моментално се на чекање додека ги преоценуваме нашите можности да испорачаме идни програми по Ковид 19.

Во моментов ги подмладуваме нашите образовни програми за не само да се осигураме дека тие се безбедни за COVID-XNUMX, туку и ги користиме нашите ресурси на најефикасен начин за да допреме до нашата заедница кога станува збор за едукација за услугата за отпад и рециклирање.


Други образовни ресурси на заедницата

Ги имаме достапните следниве ресурси за да ги искористите за да помогнете во учењето за отпадот и рециклирањето:

  • Видео центар: Видеа за сите различни услуги на Услугите за отпад и рециклирање на Централниот брег.
  • Социјални медиуми: Следете не Facebook or Instagram да бидете во тек со сите важни прашања за отпад и рециклирање.
  • Информативен извор: Треба да дознаете што се случува со вашето рециклирање на централниот брег или како функционира депонија? превземи нашиот рециклирање и управување со отпад на информативниот ресурс на централниот брег. Тој е полн со ажурирани информации и линкови до релевантни видеа за управување со отпад, рециклирање, градинарска вегетација и намалување на отпадот на Централниот брег.
  • Листови за активности и боење: Нашите информативни листови и образовни ресурси што може да се преземат помагаат во поттикнување и подобрување на одржливите практики во вашиот дом, училиште и работно место.

Ако сакате постојано да се ажурирате за нашите образовни програми, ве молиме внесете ги вашите податоци подолу за да се придружите на нашата мејлинг-листа: