Отворен ден на Cleanaway Somersby

Ви благодариме што се распрашувавте за нашите програми за образование во заедницата.

Сите Отворени денови во моментов се на чекање додека ги преоценуваме нашите можности да испорачаме идни програми по Ковид 19.

Во моментов ги подмладуваме нашите образовни програми за не само да се осигураме дека тие се безбедни за COVID-XNUMX, туку и ги користиме нашите ресурси на најефикасен начин за да допреме до нашата заедница кога станува збор за едукација за услугата за отпад и рециклирање.

Во меѓувреме, ги имаме достапните следниве ресурси за да ги искористите за да научите за отпадот и рециклирањето:

 • Видео центар: Видеа за сите различни услуги на Услугите за отпад и рециклирање на Централниот брег.
 • Социјални медиуми: Следете не Facebook or Instagram да бидете во тек со сите важни прашања за отпад и рециклирање.
 • Информативен извор: Треба да дознаете што се случува со вашето рециклирање на централниот брег или како функционира депонија? превземи нашиот рециклирање и управување со отпад на информативниот ресурс на централниот брег. Тој е полн со ажурирани информации и линкови до релевантни видеа за управување со отпад, рециклирање, градинарска вегетација и намалување на отпадот на Централниот брег.
 • Листови за активности и боење: Нашите информативни листови и образовни ресурси што може да се преземат помагаат во поттикнување и подобрување на одржливите практики во вашиот дом, училиште и работно место.

Ако сакате постојано да се ажурирате за нашите образовни програми, ве молиме внесете ги вашите податоци подолу за да се придружите на нашата мејлинг-листа:

 • Скриени
 • Скриени
  Одделено со запирка за повеќе деца.
 • Скриени
  Вклучете го кодот на областа за фиксните броеви.
 • Скриени