Конкурс 1Coast „Прашалник за кампањи за образование“.

Ни треба твојата помош! За да се осигураме дека ги достигнуваме бреговите со нашите образовни програми за рециклирање и управување со отпад, треба да ги пополните нашите Прашалник. Може да освоите картичка за подарок 100 долари само ако ја комплетирате! Имаме 5 за грабање.

Кој може да влезе?

Отворено за сите жители кои живеат на централниот брег на Нов Јужен Велс.

Како да влезат

  1. Пополнете го прашалникот пронајден на веб-страницата до 23 март 2022 година https://www.surveymonkey.com/r/1CoastEdu
  2. Вклучете го вашето полно име, е-пошта, поштенски број и телефонски број.

награди

Место 1st

  • $100 Eftpos / VISA подарок картичка

Место 2nd

  • $100 Eftpos / VISA подарок картичка

Место 3rd

  • $100 Eftpos / VISA подарок картичка

4-то место

  • $100 Eftpos / VISA подарок картичка

5-то место

  • $100 Eftpos / VISA подарок картичка

Вкупна вредност: 500 XNUMX УСД

Ве молиме погледнете ги целосните Услови и правила на натпреварот овде.