Дали треба да стапите во контакт со нас?

Ве молиме јавете се во нашиот Центар за услуги на клиентите на 1300 1coast (1300 126 278) од 8:5 до XNUMX:XNUMX часот од понеделник до петок (вклучувајќи ги и државните празници).

Алтернативно, можете да не контактирате онлајн преку нашата Страна за повратни информации или пратете е-маил до centralcoast.council@cleanaway.com.au.