ВАЖНА ЗАБЕЛЕШКА:
ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ УСЛУГИ ЗА ОТПАД ОД МАФ: Привремената пауза за резервирање на големо собирање покрај рабовите е отстранета и жителите на Централниот брег сега можат да резервираат рефус услуга покрај рабовите. Нашата работна сила сè уште е под влијание на актуелната појава на вирусот Ковид-19, но новите правила за изолација го намалија влијанието и ќе можеме да ги продолжиме услугите со ограничен капацитет. Бидејќи сè уште се соочуваме со недостиг на ресурси, капацитетот за целосна услуга може да не стане достапен неколку недели и затоа жителите може да откријат дека ќе им биде понуден датум за резервација за неколку недели. Ако резервирате рефус услуга покрај рабовите, погрижете се да го проверите датумот на вашата резервација и да го ставите најголемиот дел од отпадот на брегот еден ден пред датумот на вашата резервација. Сакаме да се заблагодариме на заедницата на Централниот брег за нивното трпение. x

Што оди во мојата...

1 брег. 1 свет. Услуги за отпад и рециклирање

Овде можете да дознаете сè што треба да знаете за услугата за управување со отпад и рециклирање обезбедена за жителите на Централниот брег на Нов Јужен Велс. Ве охрабруваме да истражувате, да комуницирате, да откривате и да учите. Има и многу информации за деца и ученици од сите возрасти. За да започнете, кликнете на картичката услуга за која сакате да знаете повеќе или користете го пребарувањето на врвот на страницата.