PEMBERITAHUAN PENTING:
PEMBERITAHUAN PENTING: Dewan Pesisir Tengah lan Cleanaway terus nyedhiyakake layanan normal kanggo rumah tangga sing durung kena pengaruh banjir sanajan sawetara wektu tundha cilik bisa kedadeyan nalika kita nanggapi wilayah sing kena banjir. Kanggo rumah tangga sing langsung kena banjir, kita nyedhiyakake layanan pengumpulan sampah khusus kanggo barang-barang rumah tangga sing akeh banget lan rumah tangga kasebut bakal nampa leaflet sing menehi katrangan babagan tanggap darurat darurat. Kanggo kabeh properti sing durung kebanjiran ing zona banjir, terus nggunakake layanan sing wis ana kaya biasane. x

Pesenan Panjenengan