Diurutake & MENANG

Matur nuwun kanggo mung manggonke item tengen ing tong sampah! Yen sampeyan wis nampa tag 'Matur nuwun' ing Daur-ulang utawa Kebon Vegetasi, Petugas Pemulihan Sumber Daya wis mriksa tong sampah sampeyan lan mung ngemot barang sing ditampa ing layanan kasebut. Amarga efforts, kita bisa mbalekake akeh sumber daya terkenal lan nggawe mangsa luwih sustainable kanggo Central Coast.

Kita menehi hadiah marang warga sing daur ulang kanthi menehi kesempatan kanggo mlebu kompetisi saben wulan kanggo menang $ 50 Eftpos Gift Card.

Yen sampeyan wis nampa tag 'Matur nuwun' ing tong sampah, mangga isi formulir entri ing ngisor iki. Klik kene kanggo mriksa Sarat lan Ketentuan Kompetisi Entuk Diurut & Menang.