Pembaruan Layanan

Pemesanan Kerbside akeh  

WARTA PENTING - 2 Mei 2022:

PEMBERITAHUAN PENTING LAYANAN SAMPAH MASAL:

Jeda sauntara kanggo pesenan koleksi pinggir jalan akeh wis dicopot lan warga Pesisir Tengah saiki bisa pesen layanan pinggir jalan akeh.

Tenaga kerja kita isih kena pengaruh wabah virus Covid-19 saiki, nanging aturan pengasingan anyar wis nyuda pengaruhe lan kita bakal bisa nerusake layanan kanthi cepet. kapasitas winates.

Amarga kita isih ngalami kekurangan sumber daya, kapasitas layanan lengkap bisa uga ora kasedhiya kanggo sawetara minggu lan mulane warga bisa nemokake yen dheweke ditawakake tanggal pesenan sajrone sawetara minggu.

Yen sampeyan nggawe pesenan layanan pinggir jalan akeh, priksa manawa sampeyan mriksa tanggal pesenan lan nyelehake sampah akeh ing pinggir dalan sedina sadurunge tanggal pesenan.

Kita pengin matur nuwun marang Komunitas Pesisir Tengah amarga sabar.

Nganyari layanan saben dina kasedhiya ing kaca Facebook kita: www.facebook.com/1coast

 


COVID-19: Prosedur Pembuangan Sampah sing Aman

Sapa wae sing dijaluk ngisolasi awake dhewe, minangka pancegahan utawa amarga wis dikonfirmasi duwe Coronavirus (COVID-19), kudu netepi saran ing ngisor iki kanggo mbuwang sampah rumah tangga kanggo mesthekake yen virus ora nyebar liwat sampah pribadi:

• Individu kudu nyelehake kabeh sampah pribadi kayata Rapid Antigen Tests (RAT), tisu, sarung tangan, handuk kertas, tisu, lan topeng kanthi aman ing kantong plastik utawa tong sampah;
• Tas kudu diisi ora luwih saka 80% supaya bisa diikat kanthi aman tanpa tumpahan;
• Kantong plastik iki banjur kudu diselehake ing tas plastik liyane lan diikat kanthi aman;
• Kantong iki kudu dibuwang ing tong sampah sing ditutupi abang.

 

Public holidays

Aja lali mbuwang tong sampah kaya biasane nalika preian. Layanan sampah lan daur ulang tetep padha ing Pantai Tengah ing kabeh preian umum kalebu:

  • Dina Anyar Taun
  • Dina Australia
  • Dina ANZAC
  • Jumat Agung & Senin Paskah
  • Juni Long Weekend
  • Long Weekend Oktober
  • Natal & Boxing Day

Rumah tangga dielingake kanggo nyelehake sampah umum, daur ulang lan sampah vegetasi kebon tong sampah metu kanggo koleksi ing wayah wengi sadurunge dina sing dijadwalake

Tindakake '1Coast' ing Facebook supaya tetep anyar babagan sampah lan daur ulang ing Pesisir Tengah.