Mattresses

Daur ulang kasur ora mung ngirit ruang TPA sing winates, nanging uga ngirit sumber daya.

Staff Central Coast Council lagi retrieving kasur saka TPA saben dina, sing wis dikirim menyang salah siji ing Fasilitas Pengelolaan Sampah Buttonderry utawa Woy Woy. Kasur banjur dicopot kanggo ndarbeni, nggunakake maneh lan daur ulang komponen logam sing dikirim menyang kontraktor kanggo didaur ulang dadi macem-macem produk anyar.

Ana biaya melu kanggo mbuwang kasur ing salah siji saka Fasilitas Sampah Dewan.

Kasur uga bisa diklumpukake gratis liwat layanan koleksi pinggir jalan kasedhiya kanggo paling kluwarga.