Pembuangan Limbah Mbebayani

Apa sampeyan tau kepingin weruh apa sing kudu dilakoni karo bahan kimia kluwarga sing ora dikarepake, ketinggalan jaman utawa ora digunakake sing disimpen ing pawon, jedhing, umbah-umbah, garasi utawa gudang kebon? Utawa carane mbuwang gendul gas lawas, flare laut lan baterei mobil?

Aja mbuwang sampah sing mbebayani! Limbah mbebayani sing dilebokake ing salah siji saka telung tong sampah bisa nyebabake kebakaran ing truk, ing depot daur ulang lan ing TPA kita. Padha uga dadi ancaman kanggo buruh kita.

Mbuwang sampah sing mbebayani kanthi ati-ati lan tanggung jawab kanthi nggunakake salah sawijining cara ing ngisor iki.

Apa sampeyan wis mriksa handy kita Pandhuan Pembuangan Sampah lan Daur Ulang AZ kanggo ndeleng apa item mbebayani sampeyan wis kadhaptar?