Program Pendidikan Masyarakat

Matur nuwun kanggo takon babagan Program Pendidikan Komunitas.

Kabeh Tours saiki ditahan nalika kita ngevaluasi maneh kesempatan kanggo ngirim program mbesuk sawise Covid 19.

Saiki kita nyegerake Program Pendhidhikan kanggo ora mung mesthekake yen aman saka COVID-XNUMX, nanging uga nggunakake sumber daya kanthi cara sing paling efisien kanggo nggayuh komunitas nalika nerangake pendhidhikan babagan layanan sampah lan daur ulang.


Sumber Daya Pendidikan Masyarakat liyane

Kita duwe sumber daya ing ngisor iki sing kasedhiya kanggo sampeyan gunakake kanggo sinau babagan sampah lan daur ulang:

  • Hub Video: Video babagan kabeh layanan sing beda ing Layanan Sampah & Daur Ulang ing Pantai Tengah.
  • Media Sosial: Tindakake kita ing Facebook or Instagram supaya tetep anyar babagan kabeh Masalah Sampah & Daur Ulang sing penting.
  • Sumber Informasi: Sampeyan kudu ngerteni apa sing kedadeyan karo daur ulang sampeyan ing Pesisir Tengah utawa kepiye cara kerja TPA? download Daur-ulang lan Manajemen Sampah ing Sumber Informasi Pantai Tengah. Iki kebak informasi anyar lan pranala menyang video sing cocog kanggo ngatur sampah, daur ulang, vegetasi kebon lan nyuda sampah ing Central Coast.
  • Lembar Kegiatan & Mewarnai: Lembar informasi lan sumber pendidikan sing bisa didownload mbantu nyengkuyung lan ningkatake praktik lestari ing omah, sekolah lan papan kerja.

Yen sampeyan pengin tetep nganyari babagan Program Pendidikan, ketik rincian sampeyan ing ngisor iki kanggo gabung karo mailing-list: