Lembar Kegiatan lan Sumber Daya Kelas

Nggawe kelestarian minangka cara urip luwih gampang tinimbang sing sampeyan pikirake. Lembar informasi lan sumber pendidikan sing bisa didownload mbantu nyengkuyung lan ningkatake praktik lestari ing omah, sekolah lan papan kerja:

Sumber Informasi Siswa/Guru

Duwe tugas amarga manajemen sampah utawa daur ulang ing Pantai Tengah? Apa sampeyan kudu ngerti apa sing kedadeyan karo daur ulang utawa cara kerjane TPA? Download we Daur Ulang lan Manajemen Sampah ing Pesisir Tengah - Sumber Informasi  - kebak informasi lan pranala menyang video sing relevan babagan ngatur sampah, daur ulang, vegetasi kebon lan nyuda sampah ing Pantai Tengah.

Daur Ulang lan Manajemen Sampah ing Pesisir Tengah - Sumber Informasi

Lembar Kegiatan

Ngurutake Werna Daur Ulang Sampeyan

Gambar saka Fasilitas Pemulihan Bahan sing sibuk kanggo sampeyan warna! Iki ngendi kabeh daur ulang kita diurutake.

Wrigggling Cacing Mewarnai Ing

Gambar saka Worm Farm kanggo sampeyan warna! Sinau kabeh babagan panganan sing disenengi para wriggler iki.

Pak Kuning Recycle Bin Coloring In

Gambar Pak Kuning kanggo sampeyan warnai! Sinau kabeh babagan barang sing bisa didaur ulang ing tong sampah tutup kuning.

Mrs Green the Garden Bin Mewarnai Ing

Gambar Mrs Green kanggo sampeyan warna! Sinau kabeh babagan item sing bisa dadi kompos ing tong sampah tutup ijo.

Lil' Red the General Waste Bin Coloring In

Gambar Lil' Red kanggo sampeyan warnai! Sinau kabeh babagan barang sing bisa dibuwang ing tong sampah tutup abang.

Telung Tong Sampah Werna Ing

Apa sampeyan ngerti sampah apa sing mlebu ing 3 tong sampah? Werna abang kanggo sampah, ijo kanggo kebon lan kuning kanggo daur ulang!

Koleksi Day Coloring In

Gambar saka truk daur ulang tong sampah kanggo sampeyan werna.

Pewarna Kantong Plastik Kab

Apa sampeyan njupuk tas dhewe menyang supermarket? Sinau apa iku penting kanggo d supaya karo iki fun pewarnaan ing gambar!

Booklet Kegiatan

Enem kaca sing nyenengake kanggo sampeyan ngrampungake nalika sinau babagan daur ulang! We have find-a-words, maze, spot-the-difference lan silang tembung supaya sampeyan sibuk.

Game Knuckles

Game sing gampang lan nyenengake kanggo ngajari bocah-bocah babagan 4R - Ngurangi, Gunakake maneh, Daur-ulang lan Pulih.

Truk Lipat Kab

Gawe truk Cleanaway dhewe nganggo lembaran sing bisa dilipat iki.

Lembar Mewarnai Truk

Dorong kreatifitas nganggo lembar pewarnaan truk iki.

Videos

Bocah-bocah seneng truk sampah! Ayo goleki carane dadi aman ing saubengé truk ing dina bin lan ndeleng apa sing kedadeyan karo sampah saka tong sampah tutup abang nalika tekan ing TPA.

Seri video sing mulang sampeyan kabeh babagan barang sing bisa lan ora bisa didaur ulang ing Pantai Tengah.

Lembar fakta daur ulang lan kelestarian

Entuk fakta babagan daur ulang lan sinau babagan kelestarian nganggo lembar fakta sing bisa dicithak ing ngisor iki:

Ngilangi mitos daur ulang

Entuk fakta langsung babagan sawetara mitos daur ulang sing paling umum: