1Kompetisi 'Kuesioner Kampanye Pendidikan' Pesisir

We kudu bantuan Panjenengan! Kanggo mesthekake yen kita tekan Coasties kanthi program pendidikan daur ulang lan manajemen sampah, sampeyan kudu ngisi Pitakonan. Sampeyan bisa menang $ 100 Gift Card mung kanggo ngrampungake! Kita duwe 5 kanggo entuk.

Sapa sing bisa ngetik?

Mbukak kanggo kabeh warga sing manggon ing NSW Central Coast.

Carane ketik

  1. Rampungake Kuesioner sing ditemokake ing situs web sadurunge tanggal 23 Maret 2022 https://www.surveymonkey.com/r/1CoastEdu
  2. Kalebu jeneng lengkap, email, kode pos lan nomer telpon.

hadiah

1st Place

  • $ 100 Eftpos / VISA Gift Card

2nd Place

  • $ 100 Eftpos / VISA Gift Card

3rd Place

  • $ 100 Eftpos / VISA Gift Card

Papan kaping 4

  • $ 100 Eftpos / VISA Gift Card

Papan kaping 5

  • $ 100 Eftpos / VISA Gift Card

Total Nilai: $500

Mangga deleng Sarat & Ketentuan kompetisi lengkap ing kene.