1 Pawarta Sekolah Pesisir

Sugeng rawuh ing 1Coast School News! Newsletter iki bakal dadi fitur biasa kanggo sekolah ing Central Coast. Newsletter bisa diakses online lan iku bakal apik yen sampeyan bisa email link menyang sembarang guru Central Coast sampeyan ngerti.

Edisi 1 - Periode 2 / 2021

Sinau babagan apa sumber daya kita wis kasedhiya kanggo sekolah Central Coast, ndeleng edition iki fokus ing ngurangi sampah pangan ing sekolah karo saran saka ngganti muter lan mangan kaping kanggo bantuan karo iki lan guru ulang kuis kanggo test kawruh lan menang hadiah! Warta Sekolah Pesisir 1 - Edisi 1

Edisi 2 - September 2021

Sinau ing lockdown iku angel! Ing edisi iki, kita ngenalake sampeyan menyang portal sinau online anyar lan menehi sawetara sumber daya liyane kanggo mbantu nyinaoni Coastie Kids sajrone kunci. Warta Sekolah Pesisir 1 - September 2021

Edisi 3 - Oktober 2021

Ing edition iki guru bakal diwenehi sumber daya kanggo nggunakake sak National Recycling Week (8-14 November) plus sawetara tips carane duwe Halloween kurang sampah. Warta Sekolah Pesisir 1 - Okt 2021

Edisi 4 - November 2021

Iku Minggu Daur Ulang Nasional (8-14 November) – temokake babagan webinar online kanggo nambah sinau kanggo mbantu sampeyan daur ulang luwih akeh lan nyuda sampah! Kajaba iku, kita nuduhake kabeh link silabus kanggo program kita menyang Kurikulum Sekolah NSW. Warta Sekolah Pesisir 1 - Nov 2021

Edisi kaping 5 - Desember 2021

Aja sampah Natal! Ing edisi iki, kita nuduhake tips paling apik kanggo daur ulang luwih akeh lan kurang mbuwang sajrone Musim Perayaan. Sampeyan uga duwe kesempatan kanggo ngandhani kepiye sampeyan kudu mbukak WExpo 2022 - Acara pendhidhikan kanggo Sekolah Pantai Tengah. Warta Sekolah Pesisir 1 - Desember 2021

Edisi 6 - Januari 2022

Bali menyang sekolah! Ing edisi iki kita ngelingake para guru babagan kesempatan sinau lokal sing bisa ditambahake ing rencana pawulangan. Kita duwe program aman COVID sing bisa ditindakake para guru ing kelas tanpa mbutuhake pengunjung mlebu sekolah. Warta Sekolah 1Pesisir - Jan 2022