Ngakoni lan nrima Ketentuan Umum

Situs iki diduweni lan dilakokno dening Cleanaway 1Coast (sabanjuré dikenal minangka "Organisasi"). Akses sampeyan menyang situs iki sarat karo panriman lan tundhuk karo syarat, kahanan, kabar lan wewaler sing ana ing dokumen iki. Panggunaan, lan / utawa akses menyang, situs iki minangka persetujuan sampeyan kanggo tundhuk karo Ketentuan Umum iki. Organisasi nduweni hak kanggo ngowahi Ketentuan Umum iki kapan wae.

Kepemilikan isi

Materi sing ditampilake ing situs iki, kalebu tanpa watesan kabeh informasi, teks, materi, grafis, piranti lunak, pariwara, jeneng, logo lan merek dagang (yen ana) ing situs iki ("Konten") dilindhungi dening hak cipta, merek dagang lan intelektual liyane. hukum property kajaba tinulis dituduhake digunakake.

Sampeyan ora kudu ngowahi, nyalin, ngasilake, nerbitake maneh, pigura, ngunggah menyang pihak katelu, ngirim, ngirim utawa nyebarake konten iki kanthi cara apa wae kajaba sing diwenehake kanthi tinulis dening Organisasi.

Sampeyan bisa ndeleng situs iki nggunakake browser web lan nyimpen salinan elektronik, utawa nyithak salinan, bagean saka situs web iki mung kanggo informasi, riset utawa sinau dhewe, nanging mung yen sampeyan nyimpen kabeh Konten utuh lan ing wangun sing padha. kaya sing ditampilake ing situs iki (kalebu tanpa watesan kabeh hak cipta, merek dagang lan kabar kepemilikan liyane lan kabeh pariwara).

Sampeyan ora kudu nggunakake situs iki utawa informasi ing situs iki kanthi cara apa wae utawa kanggo maksud apa wae sing ora sah utawa kanthi cara apa wae sing nglanggar hak Organisasi utawa sing dilarang dening Ketentuan Umum.

Iklan lan pranala menyang situs web liyane

Situs iki ngandhut pranala menyang situs pihak katelu. Situs web sing disambung iki ora ana ing kontrol Organisasi, lan Organisasi ora tanggung jawab kanggo isi situs web sing disambung utawa hyperlink sing ana ing situs web link. Organisasi nyedhiyakake hyperlink iki kanggo sampeyan mung minangka penak, lan nyakup pranala apa wae ora nuduhake endorsement saka situs web sing disambung dening Organisasi. Sampeyan ngubungake menyang situs web kasebut kanthi resiko dhewe.

Penafian lan watesan tanggung jawab

Informasi sing ana ing situs iki diwenehake dening Organisasi kanthi iman sing apik. Informasi kasebut asalé saka sumber sing dipercaya akurat lan saiki ing tanggal sing dituduhake ing bagean situs iki. Ora ana Organisasi utawa direktur utawa karyawan sing menehi perwakilan utawa garansi babagan linuwih, akurasi utawa jangkep informasi kasebut, uga ora nampa tanggung jawab sing muncul kanthi cara apa wae (kalebu kanthi ora nggatekake) amarga kesalahan, utawa ngilangi, informasi kasebut. Ing kasus barang utawa layanan sing diwenehake utawa ditawakake dening Organisasi utawa direktur utawa karyawan, tanggung jawab kanggo nglanggar jaminan utawa kondisi sing ora bisa dikecualake diwatesi ing pilihan Organisasi kanggo:

(a) panyedhiya barang (utawa barang sing padha) utawa layanan maneh; utawa

(b) pambayaran biaya kanggo nyedhiyakake barang (utawa barang sing padha) utawa layanan.

aneka

Ketentuan Umum iki diatur dening hukum New South Wales, Australia. Regejegan njedhul saka Ketentuan Umum iki ing Kayata pisanan khusus tundhuk ing yurisdiksi saka pengadilan New South Wales, Australia. Organisasi nduweni hak kanggo ngganti situs iki kapan wae.