Central Coast Council nawakake warga pilihan saka 140 liter, 240 liter utawa 360 liter tutup abang sampah umum uga 240 liter utawa 360 liter tutup kuning recycle bin minangka bagéan saka layanan sampah omah.

Ngurangi Ukuran Bin Panjenengan

Ngirit dhuwit lan mbantu lingkungan kanthi nyuda ukuran tong sampah. Kanthi milih tong sampah cilik 140 liter utawa 240 liter tinimbang pilihan sing luwih gedhe, sampeyan bisa ngirit biaya sampah taunan. Ora ana biaya kanggo nyuda ukuran tong sampah.

Tambah Ukuran Bin Panjenengan

Yen sampeyan nemokake sing sampah terus-terusan kebanjiran, sampeyan bisa nganyarke menyang bin abang luwih gedhe kanggo ragad tambahan cilik ditambahaké kanggo Rates Dewan property.

Mung pamilik properti sing bisa njaluk ukuran tong sampah. Yen sampeyan nyewa papan kasebut, sampeyan kudu ngubungi agen sing ngatur utawa pemilik kanggo ngrembug owah-owahan kasebut.

Kanggo ngowahi ukuran tong sampah umum tutup abang, pemilik utawa agen pangurus properti kasebut kudu ngisi Formulir Panjaluk Layanan Sampah sing cocog ing ngisor iki.

Daur Ulang & Tong Sampah Vegetasi Taman

Yen sampeyan nemokake tong sampah daur ulang utawa kebon sampeyan terus-terusan kebanjiran, sampeyan bisa entuk tong sampah tambahan kalebu bin daur ulang luwih gedhe kanggo ragad tambahan cilik ditambahake kanggo Rates Dewan property.


Formulir Panyuwunan Layanan Sampah

Properti omah

Formulir Panjaluk Layanan Sampah Perumahan Anyar & Tambahan 2022-2023

Properti Komersial

Formulir Panjaluk Layanan Sampah Komersial Anyar & Tambahan 2022-2023