Nalika sampeyan siyap kanggo manggoni omah sing mentas dibangun, sampeyan kudu ngatur layanan sampah kanggo properti kasebut. Sertifikat Pekerjaan kudu diajokake karo Dewan Pesisir Tengah sadurunge tong sampah bakal ditanggepi. Tong sampah ora bisa dikirim menyang omah kosong utawa blok tanah.

Kanggo umume warga, layanan sampah sing anyar kalebu:

  • Siji tong sampah daur ulang tutup kuning 240 liter diklumpukake rong minggu
  • Siji 240 liter ijo tutup vegetasi tong sampah diklumpukake rong minggu
  • Siji tong sampah tutup abang 140 liter kanggo sampah umum sing diklumpukake saben minggu

Ana variasi tong sampah iki sing cocog karo macem-macem wilayah pemukiman ing wilayah Pesisir Tengah. Contone, properti sing ana ing sisih kulon Sydney nganti M1 Pacific Motorway ora duwe layanan tong sampah kebon. Warga bisa entuk daur ulang tambahan, vegetasi kebon utawa tong sampah umum kanthi biaya taunan cilik.

Mung pemilik properti sing bisa njaluk layanan sampah anyar. Yen sampeyan nyewa papan kasebut, sampeyan kudu ngubungi agen sing ngatur utawa pemilik kanggo ngrembug layanan anyar iki.

Kanggo ngatur layanan sampah anyar, pemilik utawa agen pangurus properti kasebut kudu ngisi Formulir Panjaluk Layanan Sampah sing cocog ing ngisor iki.


Formulir Panyuwunan Layanan Sampah

Properti omah

Formulir Panjaluk Layanan Sampah Perumahan Anyar & Tambahan 2022-2023

Properti Komersial

Formulir Panjaluk Layanan Sampah Komersial Anyar & Tambahan 2022-2023