Yen sampeyan nemokake tong sampah sing terus-terusan kebanjiran, sampeyan bisa entuk daur ulang tambahan, vegetasi kebon utawa tong sampah umum kanthi biaya tambahan cilik kanggo Tarif Dewan properti sampeyan.

Nganyarke menyang tong abang sing luwih gedhe kanggo sampah umum uga kasedhiya.

Mung pamilik properti sing bisa njaluk utawa mbatalake tong sampah tambahan. Yen sampeyan nyewa papan kasebut, sampeyan kudu ngubungi agen sing ngatur utawa pemilik kanggo ngrembug owah-owahan kasebut.

Kanggo njaluk layanan tambahan, pemilik utawa agen sing ngatur properti kasebut kudu ngisi Formulir Panjaluk Layanan Limbah sing cocog ing ngisor iki.


Formulir Panyuwunan Layanan Sampah

Properti omah

Formulir Panjaluk Layanan Sampah Perumahan Anyar & Tambahan 2022-2023

Properti Komersial

Formulir Panjaluk Layanan Sampah Komersial Anyar & Tambahan 2022-2023