PEMBERITAHUAN PENTING:
Amarga tenaga kerja sing kena pengaruh wabah COVID saiki, kita ngalami telat sawetara layanan. Yen tong sampah utawa pinggir dalan akeh sing dijadwalake ora kejawab, tinggalake ing pinggir trotoar nganti layanan iki ditindakake. Iki bisa uga sawetara dina luwih saka normal & bisa kedadeyan ing akhir minggu. Iki minangka kahanan sing terus berkembang lan tingkat layanan bisa uga diganti. Dijaluk supaya sampeyan ngawasi Halaman Facebook 1Coast kanggo pengumuman layanan apa wae. Nyuwun pangapunten babagan alangan sing bisa ditindakake lan matur nuwun kanggo pangerten sampeyan. x

Apa sing ana ing sandi ...

1 pasisir. 1 jagad. Layanan sampah lan daur ulang

Kene sampeyan bisa mangerteni kabeh sing perlu kanggo ngerti bab Manajemen sampah lan layanan daur ulang kasedhiya kanggo residents saka NSW Central Coast. Disaranake sampeyan njelajah, sesambungan, nemokake lan sinau. Ana uga akeh informasi kanggo bocah lan siswa kabeh umur. Kanggo miwiti, klik tab layanan sing sampeyan pengin ngerti luwih lengkap utawa gunakake telusuran ing sisih ndhuwur kaca.