PEMBERITAHUAN PENTING:
NOTIS PENTING LAYANAN SAMPAH BULK: Jeda sauntara kanggo pesenan koleksi pinggir jalan akeh wis dicopot lan warga Pesisir Tengah saiki bisa pesen layanan pinggir jalan akeh. Tenaga kerja kita isih kena pengaruh wabah virus Covid-19 saiki, nanging aturan pamisahan anyar wis nyuda pengaruhe lan kita bakal bisa nerusake layanan kanthi kapasitas winates. Amarga kita isih ngalami kekurangan sumber daya, kapasitas layanan lengkap bisa uga ora kasedhiya sajrone sawetara minggu lan mulane warga bisa nemokake yen dheweke ditawakake tanggal pesenan sajrone sawetara minggu. Yen sampeyan nggawe pesenan layanan pinggir jalan akeh, priksa manawa sampeyan mriksa tanggal pesenan lan nyelehake sampah akeh ing pinggir dalan sedina sadurunge tanggal pesenan. Kita pengin matur nuwun marang Komunitas Pesisir Tengah amarga sabar. x

Apa sing ana ing sandi ...

1 pasisir. 1 jagad. Layanan sampah lan daur ulang

Kene sampeyan bisa mangerteni kabeh sing perlu kanggo ngerti bab Manajemen sampah lan layanan daur ulang kasedhiya kanggo residents saka NSW Central Coast. Disaranake sampeyan njelajah, sesambungan, nemokake lan sinau. Ana uga akeh informasi kanggo bocah lan siswa kabeh umur. Kanggo miwiti, klik tab layanan sing sampeyan pengin ngerti luwih lengkap utawa gunakake telusuran ing sisih ndhuwur kaca.